Monday, March 6, 2017

Lipunmyynnin "Kymppi"Moikka!
Olen Maija Jurvanen ja toisen vuoden liiketalouden opiskelija. Pääsyyni aluksi oli osallistua kisoihin, koska tarvitsin opintopisteita, ja ajattelin, että tästähän niitä tulee helposti. Noh, ei se ihan näin mennytkään.

Aluksi minut laitettiin  lipunmyyjäksi, mutta sitten minulle tarjottiin paikkaa lipunmyynnin kymppinä, ja otin paikan vastaan innolla. Tällöin en vielä tiennyt mitä tämä ”kympin” rooli sisältää, mutta en ottanut siitä mitään ressiä. Totesin, että riittää kun olen oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja siitä se homma lähti sitten rullaamaan.

Käytännössä kymppinä oleminen tarkoitti minulla sitä, että olin lipunmyyjien tukena sekä auttamassa heitä. Jos heille tuli ongelma tilanne, koitin ratkaista sen. Kympin roolissa hoidin myös kassojen tilitykset ja tottakai lipunmyyjistä huolehtimisen.

Vaikka päivät olivat pitkiä, menivät ne nopeasti, koska hommaa riitti aamusta iltaan. Mielestäni onnistuin roolissani hyvin, ja kisoista jäi hyvä maku. En vaihtaisi tätä kokemusta mihinkään.

Koko Lahti2017 mm-kilpailut olivat onnistuneet. Oli hienoa huomata miten jok ikisellä henkilöllä oli tärkeä rooli, oli se sitten makkaranpaistaja tai järjestyksenvalvoja. Jokainen kantoi kortensa kekoon. Puutteita oli vielä eri ryhmien välisessä viestinnässä, sillä välillä annettiin vääriä tietoja tai kommunikaatio ei pelannut ollenkaan, mutta tästä kaikesta selvittiin.

Nyt kisojen jälkeen, voin sanoa, että annoin kaikkeni. Tämä oli ainutlaatuinen kokemus, tutustuin moniin erilaisiin mitä mahtavimpiin ihmisiin, sekä sain työkokemusta. En voi sanoa muuta kuin KIITOS!

No comments:

Post a Comment