Tuesday, April 4, 2017

Lahti 2017 Festival Areenan info

Hakiessani Lahden MM-kisoihin vapaaehtoiseksi, en ollut tehnyt vapaaehtoistyötä aikaisemmin. Oikeastaan ennakko-odotuksia minulla ei siis ollut, mutta tiesin että ainakin työkaverini tulevat luultavasti olemaan positiivista porukkaa ja samalla asenteella itsekin lähdin kohti kisoja.

Ensimmäisenä päivänä huomasi, kuinka paljon kisa-alueesta ja kisoista ylipäätään on opittavaa. Se että kaikki tulisivat kysymään näitä tietoja minulta, tuntui aluksi hieman hassulta. Oletukseni mukaisesti, työskentelin kuitenkin loistavan porukan kanssa ja jos joku ei tiennyt vastausta johonkin kysymykseen, lähes poikkeuksetta joku toinen meistä tiesi.

Kun olimme olleet jo useamman päivän töissä, infossa oli tietoa jo todella runsaasti. Tämän tiedon keräämistä edesauttoi se, että jos emme tienneet johonkin vastausta, joku meistä lähti kiertämään aluetta ja selvittämään sen asian. Toinen erittäin hyödyllinen apu oli Internet-sivu - johon oli kerätty kaikkea mahdollista tietoa kisoista ja jota monet tahot päivittivät kokoajan kisojen edetessä.

Mitään negatiivista sanottavaa kisoista en löydä, muuta kuin pieniä puutteita joita oli esimerkiksi erilaisten tuotteiden tarjonnassa, sillä nämä tulivat tietoisuuteemme kyllä useampaan kertaan. Kaikki ihmiset kenen kanssa sain työskennellä olivat mahtavia ja positiivisia persoonia ja muutenkin oli etuoikeus olla mukana onnistuneissa ja upeissa Lahden 2017 hiihdon MM-kilpailuissa. Kiitos kaikille, koska vaan uudestaan!No comments:

Post a Comment